Lesoverzicht, data, lestijden en investering

Lesoverzicht met data t/m voorjaar 2023

Verschillende modules kunnen los van en na elkaar worden gevolgd. Als je bijvoorbeeld de gezonde houtskelet- / Tiny House bouw module hebt gevolgd en je bent geïnspireerd geraakt om zelf je woning te ontwerpen, dan kun je daarna de ontwerpmodule met Sketchup lessen volgen. Je kunt een module ook uitbreiden met losse lessen waarop je dan korting krijgt, of er voor kiezen om selectief losse lessen te volgen zonder dat je al eerder een module hebt aangeschaft.

Locatie en lestijden

Bijna alle avondlessen zijn van 19u tot 21u (zie lesprogramma voor uitzonderingen) en worden gegeven via livestream. Persoonlijk vind ik de interactie door fysiek bij elkaar in een ruimte aanwezig te zijn fijner maar mijn ervaring is dat livestream lessen ook goed werken. Een groot voordeel van laatstgenoemde is dat niemand aan een bepaalde locatie gebonden is wat de cursus een stuk toegankelijker maakt voor mensen die ver weg wonen van de anders beoogde leslocatie.

De daglessen worden allemaal op een zaterdag gegeven en duren van 10u tot 15.30u. Hierbij nodig ik iedereen uit om wel fysiek naar de leslocatie te komen omdat de lessen deels praktisch zijn ingericht en het is sowieso fijn om elkaar een aantal keren fysiek te ontmoeten. Echter, het grootste deel van de zaterdaglessen wordt besteed aan kennisoverdracht wat ook goed via livestream te volgen is dus mocht je onverhoopt fysiek niet aanwezig kunnen zijn dan hoef je niet veel van de les te missen. De leslocaties van de zaterdaglessen staan vermeld in het lesprogramma.

Investering

Module 'Gezonde houtskeletbouw / Tiny House bouw'
€ 475,-
8 avondlessen en 2 daglessen
Module 'Installaties & off-grid wonen'
€ 175,-
2 avondlessen en 1 dagles
Module 'Grondgebonden natuurlijk bouwen'
€ 175,-
2 avondlessen en 1 dagles
Module 'Woning / Tiny House ontwerp en sketchup'
€ 175,-
2 avondlessen en 1 dagles
Module 'Verdieping bouwfysica en installaties'
€ 80,-
2 avondlessen
Module 'Bouwbesluitberekeningen'
€ 65,-
1 avondles
Losse lesprijs avondles met uitzondering van les 18
€ 50,-
Losse lesprijs avondles na eerdere aanschaf van een module met uitzondering van les 18
€ 40,-
Losse lesprijs dagles
€ 120,-
Losse lesprijs dagles na eerdere aanschaf van een module
€ 100,-

Meer informatie?

Weet je al precies wat je wilt gaan volgen?

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden over nieuwe ontwikkelingen van My Tiny Home of nieuwe cursusdata?

Wat zeggen de cursisten?

 • Een mooie cursus die qua inhoud goed in elkaar zit. De praktische en technische inhoud gaat diep. Joris is er goed in om het ingewikkelde technisch begrijpbaar te houden en toepasbaar te maken.

  Kim Voogel
 • Joris deelt niet alleen ontzettend veel zowel verdiepende als brede kennis in zijn workshops met goed uitgewerkte presentaties, hij creëert ook een setting waarin ruimte is voor interactie en eigen inbreng vanuit de deelnemers wat een extra leerzaam effect heeft. Het helpt je wijzer en geïnspireerd verder in ieders eigen project of avontuur.

  Hanno de Heij-Huiting
 • Joris is een expert op het gebied van bouwen met hout, zowel voor de woningbouw als voor een Tiny House.

  Frans van der Steen
 • Er komt heel veel kijken bij het bouwen van een Tiny House en dankzij deze cursus heb ik nu een ontwerp voor mijn droomhuisje met een duidelijk beeld van hoe het tot stand kan komen.

  Loïs Verhoef