Diensten

Ontwerp

My Tiny Home ontwerpt graag tiny houses met karakter. Dit kunnen zowel plekgebonden tiny houses als tiny houses op wielen zijn. Wij kiezen liever voor een meer organische vormgeving dan gangbaar is, zodat je huis een meer natuurlijke uitstraling krijgt. Onze ontwerpen zorgen voor een harmonieuze en natuurlijke beleving. Uiteraard passen we zoveel mogelijk bio based bouwmaterialen toe. En dat in combinatie met basic of high-tech installaties; wij leveren precies het comfort wat jij als toekomstige bewoner wenst, met een minimale milieubelastende impact als uitgangspunt.

Bij het maken van een ontwerp voor je huis kunnen we je helpen om je wensen helder te krijgen en de impact van ontwerpkeuzes duidelijk in beeld brengen. Aan iedere keuze zijn altijd wel voor- en nadelen verbonden. Er bestaat zelden zoiets als een algemene beste keuze en uiteindelijk gaat het er om waar jij persoonlijk de voorkeur aan geeft.

 Wij verwijzen je graag naar inspiratiefoto’s van ontwerpen waar My Tiny Home blij van wordt, en helpen je graag om de stijl en/of elementen uit deze foto’s te realiseren in een vakkundig ontwerp.

Realisatie

Naast het maken van een ontwerp voor je tiny house kan My Tiny Home in samenwerking met partners ook je huis bouwen. Hierdoor weet je zeker dat je wensen vanuit de ontwerpfase goed en volledig worden overgebracht naar de bouwplaats. My Tiny Home zorgt er voor dat de kwaliteit gedurende het totale design & build proces gewaarborgd blijft.

Naast de volledige realisatie van je tiny house kun je er ook voor kiezen om My Tiny Home je huis casco (wind- en waterdicht) op te laten leveren, mocht je zelf de binnenafwerking voor je eigen rekening willen nemen. Elke andere tussenvorm tussen zelfbouw en het door ons laten bouwen is ook mogelijk. Hierover kunnen we samen afspraken maken.

Doe het zelf

Naast een complete tiny house ontwerpcursus biedt My Tiny Home ook advies op maat aan. Het kan namelijk zo zijn dat je voornamelijk zelf je tiny house ontwerpt, maar hier graag specifiek advies bij wilt. My Tiny Home kan je ondersteunen om je ontwerp net even naar een hoger niveau te tillen, bijvoorbeeld door je ontwerp een meer uniek karakter te geven, de natuurlijke beleving te vergroten of om je leefcomfort te optimaliseren.

Naast ontwerpadvies biedt My Tiny Home ook bouwbegeleiding aan. Ben je bezig of ga je zelf je tiny house bouwen en weet je niet hoe je bepaalde onderdelen van het bouwproces het beste kunt uitvoeren? Dit kan bijvoorbeeld gaan over specialistisch maatwerk of misschien heb je ergens een vindingrijke oplossing voor nodig. My Tiny Home denkt met je mee en draagt oplossingen aan zodat jij tevreden en met vertrouwen verder kunt met de bouw van je eigen tiny house.

Cursus

My Tiny Home biedt een complete tiny house ontwerpcursus aan waarin je stap voor stap wordt begeleid in het maken van een ontwerp voor jouw tiny house, perfect afgestemd op je eigen wensen.