Diensten

Cursus

My Tiny Home biedt een complete cursus aan betreffende natuurlijk en gezond bouwen, houtskeletbouw / Tiny House ontwerp, off-grid wonen en meer. Hierbij kun je zelf kiezen welke modules je wilt volgen.

Ontwerp

My Tiny Home ontwerpt graag houtskeletbouwwoningen / Tiny Houses met karakter. Dit kunnen zowel grondgebonden als verplaatsbare Tiny Houses zijn. Een harmonieuze en natuurlijke beleving en het gebruik van bio-based bouwmaterialen is een belangrijk uitgangspunt voor het ontwerp. En dat in combinatie met low-tech of high-tech installaties; My Tiny Home levert precies het comfort wat jij als toekomstige bewoner wenst, met een minimale milieubelastende impact als uitgangspunt.

  • Joris heeft een fantastisch huisje voor me ontworpen die getoetst is aan het bouwbesluit. Hij denkt vakkundig mee en zit danzij zijn brede kennis vol ideeën om het huisje nóg mooier te maken. Joris, je bent de vriendelijkheid zelve en ik ben je ontzettend dankbaar.

    Wieke van Trigt

Advies

Naast een complete cursus biedt My Tiny Home ook advies op maat aan. Het kan namelijk zo zijn dat je voornamelijk zelf je houtskeletbouwwoning of Tiny House ontwerpt, maar hier graag specifiek advies bij wilt. My Tiny Home kan je ondersteunen om je ontwerp net even naar een hoger niveau te tillen, bijvoorbeeld door je ontwerp een meer uniek karakter te geven, de natuurlijke beleving te vergroten of het binnenklimaat te optimaliseren. Ook kan My Tiny Home je helpen om je woning te verduurzamen of zelfvoorzienend (off-grid) te maken.

Naast ontwerpadvies biedt My Tiny Home ook bouwbegeleiding aan. Ben je bezig of ga je zelf je Tiny House bouwen en weet je niet hoe je bepaalde onderdelen van het bouwproces het beste kunt uitvoeren? My Tiny Home denkt met je mee en draagt oplossingen aan zodat jij tevreden en met vertrouwen verder kunt.

  • Ik heb Joris opgebeld en hem gevraagd of hij mij persoonlijk kon begeleiden en op weg helpen met de bouw van mijn eigen Tiny House. Aan de telefoon hadden we meteen al een leuke klik. Bij Joris thuis heeft hij mij toen in 2 uurtjes echt enorm veel verder kunnen helpen. Ik had meteen overzicht over de te nemen stappen en wist waar ik op moest letten bij de keuze van materialen, onderstel en constructie in relatie tot duurzaamheid en budget. Wanneer ik nu technische vragen heb kan ik heel goed bij hem terecht en is hij altijd bereid zijn perspectief er over te laten schijnen. Het bespaard mij een hoop extra tijd, werk en geld.

    Lieuwe Top