Over My Tiny Home

Mijn naam is Joris Boons en ik ben de oprichter van My Tiny Home. Techniek is mijn passie. Ik ben opgeleid als werktuigbouwkundig ingenieur (hbo) en installatietechnisch ingenieur (universiteit), en heb meer dan twintig jaar ervaring in de professionele bouwwereld. Hierdoor heeft My Tiny Home veel expertise in energie- en klimaattechniek en in het creëren van comfortabele, energiezuinige gebouwen.

Ik zet mijn analytisch vermogen graag in bij het werk wat ik doe maar evenzo belangrijk vind ik vormgeving, gevoel en beleving. Ik voel intuïtief aan hoe de plaatsing, vormgeving en materiaalkeuze van bouwkundige elementen bijdragen aan harmonie in en rondom een ruimte. Ik bevind me graag in een natuurlijke omgeving. In bouwwerken creër ik dit door gebruik te maken van zoveel mogelijk bio-based bouwmaterialen, organische vormgeving en natuurlijke kleuren.

Ik wil mijn multidisciplinaire kennis en gevoeligheid graag inzetten om mooie, harmonieuze en gezonde gebouwen te creëren.

Nieuwsgierig in wat My Tiny Home voor je kan betekenen?