Over mij

Mijn naam is Joris Boons en ik ben de oprichter van My Tiny Home. Ik heb een passie voor natuurlijk en gezond bouwen. Ik geloof in een wereld waarin wij als mensen harmonieus met elkaar en moeder aarde samenleven en zie onze woningen en gebouwen als een extensie van onszelf. En aangezien ik zelf het liefst zo gezond en natuurlijk mogelijk leef, wil ik deze waarden ook overbrengen in de woningen die ik ontwerp en de kennis die ik overdraag.

Ik ben opgeleid als werktuigbouwkundig ingenieur (BSc) en installatietechnisch ingenieur (MSc), en heb meer dan twintig jaar ervaring in de professionele bouw- en installatieadvies wereld. My Tiny Home heeft hierdoor veel expertise in bouwfysica, energie- en klimaattechniek en het creëren van prettig leefbare en energiezuinige gebouwen.

Ik wil mijn multidisciplinaire kennis en fijngevoeligheid voor harmonieuze vormgeving en beleving graag overdragen en inzetten om mooie, natuurlijke en gezonde woningen en gebouwen te creëren.

Nieuwsgierig naar wat My Tiny Home voor je kan betekenen?